Håndlæseruddannelsen 2024/25

 

Tag på dit livs spirituelle rejse - tilmeld dig HÅNDLÆSERUDDANNELSEN!


 
 Opstart 24.-25. august 2024


 

Uddannelsen vil lære dig kiromantiens og håndlæsningens ældgamle sprog. Vi kommer ind på alle emner i hændernes sprog i løbet af de 10 moduler, som omfatter følgende:
 
 1. Håndryggen, Håndkvalitet, Håndfacon og Indlægning
 2. Hudstruktur og Fingrenes betydning
 3. Negle, Neglelak, Ringe, Sår, Skader og Vorter
 4. Du og Jeg-siden, Bjerge, Farver, Symboler, Dyr og "Sådan tegner du på Håndryggen"
 5. Blindtegning Pro
 6. Håndflader og Linjer
 7. Læsning i Venstre Håndflade
 8. Læsning i Højre Håndflade (fremtidslæsning)
 9. Vi øver fulde Håndlæsninger (begge hænder) + tilføjer elementer fra Astrologien
 10. Eksamen + Afslutning, hvor Certifikat udleveres.
 
Uddannelsen vil uden tvivl sætte en stor proces i gang i dig, så foruden en masse interessant læring, er der er også potentiale for en stor og givende selvudvikling.
 
Håndlæsningen er ligesom et sprog du kan lære, men derudover sætter vi også gang i dine clairvoyante evner.

I forbindelse med hvert enkelt modul, vil der blive arbejdet med fysiske kaniner, så du tager hjem og er 100% klar til at træne på mennesker du ikke kender.
 
For at blive godkendt til HÅNDLÆSERUDDANNELSEN er det en god ide, at du har deltaget på mine minikurser i Håndlæsning eller Blindtegning. Hvis ikke, kræver det at du sender en ansøgning til kontakt@lana-kiroman.dk for at blive optaget.
 
Selve uddannelsen foregår indtil videre her på Lodsvænget 47, 6710  Esbjerg V - 10 moduler fordelt over cirka 1 år.

Her er tidsplanen for de 10 moduler:

 1.  24.-25. august 2024
 2.  28.-29. september 2024
 3.  2.-3. november 2024
 4.  11.-12. januar 2025
 5.  22.-23. februar 2025
 6.  22.-23. marts 2025
 7.  26.-27. april 2025
 8.  31. maj - 1. juni 2025
 9.  9.-10. august 2025
 10.  13.-14. september 2025 (eksamen)

 

Prisen for HÅNDLÆSERUDDANNELSEN er opbygget således:

 • "Tilmelding - kursusstartgebyr" 5.000kr.
 • herefter er "pris pr. modul" 2.950kr. i 2024 og 3.150kr i 2025 (opkræves via Stripe 7 dage før hvert modul)
 • I alt 35.900kr 
 • Maximum 6 pladser
Der er RABAT indtil 1.7.2024 - enten 2.500kr. på tilmeldingsgebyret eller  6.400kr. på hele uddannelsen, hvis du betaler med engangsbeløb (uden rater)
Tilmelding er bindende, men skulle uddannelsen ikke blive gennemført på grund af manglende tilmelding, sygdom eller lignende fra min side, refunderes tilmeldingsgebyret naturligvis. 

BONUSINFO: Hvert andet år afholder jeg "MasterClass for Håndlæsere", for hele tiden at holde mine uddannede håndlæsere opdaterede, og give dem mulighed for at stille spørgsmål.
 
Kontakt mig for yderligere oplysninger på kontakt@lana-kiroman.dk eller mobil 24616202.

 
Mine kursister udtaler:

Håndlæseruddannelsen ved Lana Academy er i sin essens dybdegående læring og udvikling i trygge rammer. Lone er med sine undervisningskompetencer, indsigter og nærvær helt unik til at føre en ind i håndlæsningens fantastiske univers.
Tina Bloch Gottschalk, uddannet håndlæser hos Lana Academy🤲🏼
 
Tusind Tak for både din måde at være på men også for dit engagement og den ildsjæl du lægger i din undervisning.
Du er meget meget professionel og det at veksle mellem teori og praksis hele vejen i uddannelsen til håndlæser, er den allerbedste måde at lære. Din anerkendelse af os elever og de krav du stiller til os, vidner om at du er særdeles kompetent i dit virke. At vi er et lille hold, betyder også en tryghed, og den rejse jeg er på, vil jeg ikke være foruden.
Skulle jeg møde andre der vil tage uddannelsen til Håndlæser - Ja så kan jeg kun komme på 1 - og det er dig.
At rejse hver måned fra København til dig er blot en lille sviptur
Helene Lerkenfeldt Larsen, uddannet håndlæser hos Lana Academy🤲🏼

Om min håndlæseruddannelse kan jeg kun sige, at det har været min største rejse til dato. Jeg blev selv håndlæst for første gang i 2013. En spændende oplevelse, som resulterede i, at min interesse og nysgerrighed på håndlæsning kun blev endnu større.
I 2019 poppede Lana Academy – den spirituelle skole up på min facebook, også tænkte jeg bare, det vil også gerne selv lære. 
Først tilmeldte mig blindetegning samt håndlæsning på online kursus senere begge på weekendkursus ved Lana Academy. Spiritualiteten voksede i mig, og jeg fandt ud af at det her virkede bekendt.. tænker måske at jeg har arbejdet med denne spirituelle gren her før. Det blev så starten på min store og spændende håndlæseruddannelse ved Lana Academy. Jeg har lagt megen energi i denne uddannelse, en god energi som har bidraget mig med noget godt. Jeg er ligesom fundet hjem.
Lone er utrolig faglig dygtig og kompetent – den bedste læremester man kan ønske sig. Lone er som person venlig og imødekommende. Håndlæseruddannelsen ved Lana Academy er super god. - Tak for super god læring Lone.
Lene Kirch, uddannet håndlæser hos Lana Academy🤲🏼

Jeg har virkelig haft en stor glæde ved at uddanne mig til håndlæser  hos Lone ved lana acadymy. Lone er som jeg helt nede på jorden,hvilket jeg sætter meget  stor pris på. - Derudover har det sat et yderligere skub i min egen selvudvikling. Jeg har fået  et værktøj ,jeg altid vil have med mig og kunne tage med i min undervisning af mine egne elever. - Jeg kan af hele mit  hjerte anbefale Lone som underviser,hvis du har en håndlæser gemt og gerne vil udforske den side af dig selv.                                        Mettemia Skinnerup, uddannet håndlæser hos Lana Academy🤲🏼

Jeg kan på det varmeste anbefale håndlæser uddannelsen hos Lone. Her møder du en fantastisk engageret varm og  kærlig underviser.
Undervisningen foregår som en blanding af teori og praktiske øvelser, kærligt guidet.  Der er et godt materiale og Lone gør meget for at svare på spørgsmål og hjælpe videre. Lone går ikke på kompromis og man mærker tydeligt hendes store kærlighed til sit “fag”.
Undervisning foregår i en rar og tryg atmosfære, man føler sig både mødt og set. Lone kan så meget mere end håndlæsning og hun deler gerne ud, det er en fed ekstra bonus.
Hos Lone bliver du mødt og set som den du er så du trygt kan koncentrere dig om at lære .
Jeg ville til hver en tid tage uddannelse hos Lone igen, kan kun give mine varmeste anbefalinger til dig der står og gerne vil igang - gør det 💫
Anne Mette, uddannet håndlæser hos Lana Academy🤲🏼


Det har været en stor fornøjelse at være elev hos Lone på Håndlæseruddannelsen. Lones professionelle arbejdsmåde har gjort undervisningen super spændende og interessant - og ikke mindst lærerigt. Der har været tid og plads til at være sig selv, så de mange indsigter, gennem 1 år, kunne komme frem. 
Jeg kan på det varmeste anbefale den varme og søde Lone, der uddanner superdygtige håndlæsere. 
Anne Dippel, uddannet håndlæser hos Lana Academy🤲🏼

Det har været fantastisk at være elev hos Lone på Håndlæseruddannelsen. Undervisningen har været nærværende og inspirerende og Lone formår med stor succes at formidle sin viden omkring håndlæsning på en professionel måde, så der er fokus på at man bevarer sin egen integritet blot løftet til et nyt niveau. Jeg giver Lone min varmeste anbefaling.
Helle Due, uddannet håndlæser hos Lana Academy🤲🏼


Her er en lille video om Håndlæsning, hvor jeg bliver interviewet af TV-Glad: